Monday, 10 April 2017

JALAN2 : MILO BREAKFAST DAY 2017

Bismillahirrahmannirrahim.
Assalamualaikum w.r.t kawan-kawan semua..

Sebut nama MILO
Semuanya tahu dan kenal...
Saya boleh dikatakan addicted dengan MILO..
Dengar ada larian MILO kat pasir gudang!
Haloooo..
Saya excited nak join MILO BREAKFAST 2017!
MILO BREAKFAST DAY 2016??
Mestilah join jugak..cuma tak updated kat blog...
#throwback
Saya & akak ipar..mana luthfi??larian dengan stroller..hehe...
 

MILO BREAKFAST 2017
Sehari sebelum larian, balik kerja terus pergi saya kat Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang..
Buat apa lagi, ambil t-shirt MILO.. Pendaftaran kami?? Sebulan sebelum larian di Johor..
Awalkan..haha..
Tak sabar luthfi nak berlari!
Lawa t-shirt MILO! Saya suka....
Malamnya standby semuanya...Nampak tak saya ini terlebih excited? Haha
Tudung pun nak matching color, beli kat hijab by audrabella..cantik2 tudungnya..hehe

Larian sepatutnya start pukul 7.30am...Tapi husband balik kerja 7.25am, sempat ke ni? Risau jugak lah..
So, naik kereta gerenti jem habis..Naik moto lah! 
Selfie dulu!
Nasib tak baik pula, sampai kat sana, orang dah start berlari..Tersalah masuk lorong, then jem pulak..
Lama pula jemnya...Cari pulak lorong lain, suruh husband parking kat Kompleks Pusat Bandar..
Katanya jauh sangat...Terpaksa cari jalan lain..Parking depan rumah kedai Taman Mawar...
Disebabkan ramai orang dah sampai ke garian penamat...Jadiknya, kami pun terus ke garian penamat...
Nasib tak baik, husband lambat balik dan kami tersalah jalan..
Jadiknya, tak ada larian! Huhuhuuhuhu
Breakfast dulu! Tengok baju luthfi, dah macam pakai jubah..Haha..
Tak apa lah, tak dapat berlari..kita pergi main game! 
Banyak sangat game...semuanya nak main game...
Kena beratur panjang lor...
Menang, dapat hadiah..
MILO notebook! Cantik sangat....
Tak sempat nak snap photo banyak2..

3 keluarga..2 keluarga sempat berlari...kami sekeluarga tak sempat berlari...hehe..
Ada yang sempat main game, ada yang tak sempat main game, hujan lebat...
Jom pulang!
Sampai rumah, masing-masing kena mandi, sudah kena hujan...
Luthfi dan goodies...MILO stock untuk 3 bulan..haha
Badan penat, perut kelaparan..
Nasiblah dapat goodies maggi 'MI GORENG KARI'
Sedap!!

Nota saya :-
2018?? Saya nak join lagi...
Kalau boleh tak nak terlepas larian macam tahun ini..
Terima kasih MILO..
Bestnyaaa...

Dalam diam, terminat warna hijau pulak..
Oh mak ko hijau..hehe..


2 comments:

  1. bestnya produk milo dan beraktiviti bersama milo

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..best tau..tapi tak sempat nak cuba semua game, hujan lebat..huhu..salam perkenalan, terima kasih singgah di sini..hehe

      Delete